Meny 2

Välkommen till vårens mötesplats för dig som arbetar med familjehemsplaceringar!

FamiljehemsplaceringarFamiljehemsplaceringar, konferens 31 maj – 1 juni 2012, Stockholm. I dagsläget är runt 16 000 barn i Sverige omhändertagna av samhället och placerade i ett annat hem. Av dessa barn är ca 12 000 placerade i familjehem. Konferensen Familjehemsplaceringar fokuserar på tre viktiga arbetsområden; rekrytering, handledning och anknytning. Programmet behandlar bland annat:
  • Utredning och matchning av familjehem
  • Lag om stöd och skydd för barn och unga
  • Rekrytering av familjehem via sociala medier
  • Anknytning i familjehem
  • Handledning av familjehem
Konferensen vänder sig till dig som arbetar med familjehemsplaceringar i egenskap av familjehemssekreterare, socialsekreterare, familjehemskonsulent, familjehemsrättssekreterare och familjehemsinspektör. Du som är medlem i SSR erbjuds 15% rabatt på ordinarie konferensavgift. Uppge kod SSR15 vid anmälan. Till anmälan. Klicka här för att läsa mer om konferensen!
No comments yet.

Kommentera