Meny 2

Socionomdagarna tillbaka 18-19 oktober!

Varmt välkommen till Socionomdagarna den 18 - 19 oktober 2017!

Det kommer att bli två intensiva och förhoppningsvis mycket givande dagar. Vi vill ta fasta på det viktiga arbete som socionomer arbetar med varje dag och fokusera på att ni, trots svårigheter, valt att arbeta med några av de mest angelägna områdena som finns och möter många människor i utsatta situationer.

Vi vill visa på inspiration, ny forskning, undersökningar, utredningar och kunskap. Vi vill sprida konkreta metoder och verktyg, piloter och cases till så många som möjligt och framförallt skapa många tillfällen till viktigt erfarenhetsutbyte mellan dig och dina branschkollegor ifrån hela landet.

Till vår hjälp finns på plats ministrar, generaldirektörer, professorer och docenter, författare, praktiker och ni deltagare som alla har väldigt mycket att ge.

Vi kommer att samla över 1500 socionomer i sju parallella spår.

Nytt för i år, i tillägg till alla nya spännande talare och praktikfall, är ett interaktionsverktyg som vi kommer använda på plats - för att ta temperaturen bland alla er socionomer och för att fånga in era viktiga tankar, idéer och medskick till andra kommuner och beslutsfattare.

Vi kan avslöja att regeringens särskilda utredare Margareta Winberg just meddelat att hon kommer till Socionomdagarna och önskar få en dialog med er allihop om hur vi på bästa vis förbättrar Socialtjänstlagen!

Anmäl dig redan idag – då antalet platser är begränsat.

Helena Reinius, Senior Project Manager, Insight Events Sweden

För dig som är nyfiken på hur det såg ut förra året finns här ett urval av föreläsningarna inspelade av UR.

Citat från tidigare år:

”Inspirerande och duktiga föreläsare. Energikick!”

”Bra och inspirerande. Viktiga synpunkter lyftes fram som jag i mitt arbete kan använda mig av.”

”Bra budskap och nya intressanta teorier!”

”Bra föreläsningar som skapade nya tankar och även eftertanke.”

”Jättebra! Fick mig att se saker från flera perspektiv.”

”Suveräna föreläsare! De fyllde den korta tiden med liv och energi och lyckade trots den korta tiden förmedla ett hopp.”

Utställning

Är du intresserad av utställning på Socionomdagarna? På Socionomdagarna ges ni en unik möjlighet att marknadsföra ert företag och företagets tjänster mot landets socionomer. Samtidigt som ni personligen möter potentiella kunder och knyter nya affärskontakter uppdateras ni i det senaste inom forskning, metoder och erfarenheter från fältet. Missa inte er möjlighet att profilera ert företag på Sveriges största mässa för socionomer! Kontakta Linda Forsberg för mer information!

Bilder från Socionomdagarna 2016

Continue Reading 0