PRAKTISK INFORMATION

Praktisk information om Socionomdagarna

OBS! Planeringen för 2019 är igång och vissa detaljer på den här sidan kan komma ändras.

Datum

20-21 november

Prisinformation

Medlem i Akademikerförbundet SSR: 2495 kr ex. moms
Icke medlem: 3295 kr ex. moms

Betalning erläggs mot faktura 30 dagar netto, dock senast tre arbetsdagar före konferenstillfället. Vid avbokning, som skall göras skriftligen och bekräftas via email, debiteras ingen avgift om avbokningen sker 28 dagar före första konferensdagen, 50% om avbokningen sker senast 14 dagar före och 100% om avbokningen sker senare. Om du får förhinder och inte har möjlighet att delta kan du självklart överlåta din plats till en kollega.

 

Dokumentation

Många av våra föredragshållare uppdaterar sina anföranden i sista stund. För att kunna erbjuda en uppdaterad och korrekt version har vi därför valt att tillhandahålla dokumentationerna elektroniskt. I anslutning till konferensen får du, via lösenord, tillgång till dokumentationen via webblänk. Vid problem med nedladdning vänligen kontakta Kundtjänst, tfn: 08-587 662 00. Vill du anteckna i dokumentationen rekommenderar vi att du skriver ut och tar med dig den till konferensen.

Kommunikationer till Stockholmsmässan

Stockholmsmässan ligger i Älvsjö, 9 km söder om Stockholm city. Det är enkelt att hitta till Stockholmsmässan. Adressen är Mässvägen 1 i Älvsjö. Stockholmsmässans webbplats.

Med bil: Enklast kör du E4/E20 och följer skyltar mot Stockholmsmässan/Älvsjö. Det finns cirka 2 000 parkeringsplatser, varav 20 parkeringsplatser är för funktionshindrade. Mer information om parkering finns här!

Med SL: Pendeltåg från Stockholms Central mot Älvsjö station avgår 8–14 gånger i timmen. Resan tar endast 10 minuter. För tidtabeller, besök sl.se.

Med taxi: Taxi Stockholm och Taxi Kurir har fast pris till och från Arlanda och Stockholmsmässan. Taxi Stockholm 08-15 00 00. Taxi Kurir 08-30 00 00.

Hotell

I samband med Socionomdagarna har du möjlighet att boka övernattning på något av våra samarbetshotell till ett rabatterat pris. Mer information finns på denna sidan: http://insightevents.se/bokning-av-hotell/

Om du önskar bo nära Stockholmsmässan kan vi rekommendera hotell Scandic Talk som ligger precis bredvid:
Mässvägen 2, 125 80 Stockholm, Älvsjö
Tfn 08-588 820 00
E-post talk@scandichotels.com
www.scandichotels.se/hotell/sverige/stockholm/scandic-talk

Film & foto

I syfte att dokumentera och kommunicera konferensen, förekommer det att vi fotograferar eller filmar eventet. Det innebär att deltagare kan förekomma på bilderna även om fokus är på arrangemanget i stort.

Eventforum – mobilapp

Håll dig uppdaterad under mässans gång! Logga in och ta del av Socionomdagarnas interaktiva forum där du kan interagera med andra deltagare, få programändringar i realtid, schemalägga aktiviteter och orientera dig i utställningshallen.

Logga in i din mobiltelefons webbläsare på socionomdagarna.se/app

Du kommer bl.a. ha tillgång till:

  • Hela programmet för Socionomdagarna
  • Ditt personliga program (de pass du valt)
  • Möjligheten att chatta med övriga deltagare
  • Praktisk information om mässan och lokalerna
  • Förteckning över samtliga utställare

Övrigt

Ledarhund: Vid behov av ledarhund, kontakta oss före konferensen! För att inte få in obehöriga hundar i anläggningen vill vi att hunden bär väst samt att innehavaren på begäran ska kunna visa upp underlag som intygar behovet av ledhund.

För mer information

Projektledare:
Josefine Lindblad, e-post: josefine.lindblad@insightevents.se

Sponsrings- och utställningsansvarig:
Linda Forsberg, tfn: 08 587 662 37, e-post: utstallning@insightevents.se

Akademikerförbundet SSR:
Arvid Vikman, bitr. enhetschef, e-post: arvid.vikman@akademssr.se

Frågor om anmälan:
Daniel Björnson, Tfn: 08 587 662 24, E-post: daniel.bjornson@insightevents.se