2 september, 2019 admin

Socionomdagarna 2019 – Carl 7 år efter syra-attacken – ”Nej, jag är inte bitter”

r relationen slutar i våld och syra-attack. Carl var nyförälskad, engagerad och mån om att ge den nya relationen de bästa förutsättningarna.  Att veta vad som komma skulle var inte helt lätt att veta, och kändes rätt osannolikt. Trots att magkänslan inte stod helt rätt till, att något kändes ”fel”, viftades känslan av obehag bort som överdrift, tills det ofattbara hände… Carl, då verksam som livvakt sedan många år, blev utsatt för ett dramatiskt överfall.

På Socionomdagarna 20-21 november får ni lyssna till Carls egna erfarenheter på temat ”Hot, våld och Riskhantering” (pass 4A). Vi får lära oss hur en effektiv riskhantering bör vara utformad, samtidigt som Carl tar oss igenom säkerhetsarbetet med hjälp av ett strukturerat evidensbaserat arbetssätt. Med och expertföreläser under passet gör även Susanne Strand, docent i kriminologi, Örebro universitet

Läs mer om passet i programmet (Pass 4A)

Läs om attacken i tidigare intervjuer:

https://www.expressen.se/nyheter/inloggad/livvakten-carl-utsattes-for-brutal-attack-jag-ar-inte-hamndlysten/

https://www.allas.se/relationer/svartsjukedrama-livvakten-carl-blev-skjuten-och-utsatt-for-en-syraattack/