12 februari, 2010 admin

Vinn deltagarplatser!

Har du en kollega du vill ge möjlighet att gå på Socionomdagarna 2010? Var med i vår tävling och vinn en deltagarplats åt dig och en kollega! Nominera dig och dina kollegor och motivera varför ni ska vinna en plats på Socionomdagarna 2010.

Klicka på länken nedan för att gå in och tävla. Tävlingen pågår fram till fredag 19/2, kl. 12.00. Vinnaren presenteras på vår webbplats och via e-post på måndag 22/2. Tävlingen gäller deltagarplatser på Socionomdagarna 13-14 april 2010, (värde 4.990.00 SEK per deltagarplats). Tävlingen omfattar totalt 6 deltagarplatser där du kan vinna 2 deltagarplatser.

Till tävlingen: http://socionomdagarna.se/tavling

Med vänliga hälsningar,
Socionomdagarna.se

, ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *