7 mars, 2011 admin

Gerhard Larsson till Socionomdagarna 2011!

Gerhard LarssonGerhard Larsson är regeringens särskilda utredare för översynen av den samlade svenska missbruks- och beroendevården. Gerhard Larsson var tidigare landshövding för Västernorrlands län, byggde upp och var Samhalls förste koncernchef samt innan dess statsekreterare. Han har lett drygt 20 statliga utredningar inom sjukvård, social- och arbetsmarknadspolitik. Läs mer om uppdraget: http://www.sou.gov.se/missbruk/ordet.htm

I april ska ett slutbetänkande om den svenska missbruks- och beroendevården överlämnas till regeringen – och Gerhard Larsson kommer att delta som föreläsare på Socionomdagarna, samt i en diskussion om den framtida missbruksvården.

Har du talarönskemål till Socionomdagarna 2011? Maila mikaela.pettersson@ibceuroforum.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *