21 mars, 2011 admin

Thyra Frank till Socionomdagarna 2011!

Thyra Frank

Thyra Frank

Ett liv före döden – om en värdig ålderdom, arbetsglädje, verksamhetsutveckling och boende för äldre på äldres villkor

Thyra Frank har varit chef för Plejehjemmet Lotte under många år, och är en av Nordens mest uppmärksammade ledare för sitt arbete som chef och inspiratör. Genom sitt sätt att leda arbetet med fokus på arbetsglädje fått en arbetsgrupp som har en sjukskriv­ningsprocent på 1,5 %. På Lotte får de äldre fortsätta att leva sitt vanliga liv – röka, älska, dricka eller vad de nu vill. Thyra kommer under Socionomdagarna prata om sitt ledarskap och om konsten att skapa en mänsklig och varm miljö med respekt för enskilda medborgare – oavsett om de är äldre, barn eller samhällets svagaste – och samtidigt skapa arbetsglädje hos personalen vilket i sin tur  ger låga sjukskrivningssiffror och frisätter pengar till verksamhetsutveckling!

Har du talarönskemål till Socionomdagarna 2011? Maila mikaela.pettersson@ibceuroforum.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *