4 oktober, 2011 admin

En vecka kvar till Socionomdagarna!

Idag är det en vecka kvar tills vi ses ute på mässan! Intresset för årets Socionomdagarna har varit stort, och det är många av föreläsningarna som är fullbokade. Om du ännu inte anmält dig kan du fortfarande göra det. Här kan du se vilka föreläsningar det fortfarande finns plats till: http://socionomdagarna.se

Denna vecka kommer du som är anmäld att få ditt passerkort samt dina föreläsningsbiljetter skickade till den e-mailadress du uppgivit. Skriv ut dessa och ta med dig till mässan, passerkortet behöver du varje gång du skall gå in i mässhallen och föreläsningsbiljetterna behöver du när du skall gå in i föreläsningssalarna.

Twittra!
Du som använder Twitter får gärna twittra om Socionomdagarna! Använd #socionomdagarna någonstans i ditt tweet, så samlas allt på samma ställe! På Stockholmsmässan kommer vi samla alla tweets på en särskild vägg i IBC Euroforums monter, missa inte att gå och titta på den!

Varmt välkommen till årets Socionomdagar!

Vänliga hälsningar, Mikaela Pettersson, Projektledare för Socionomdagarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *