12 juli, 2017 Ida Wikström

Socionomdagarna 2017 – Intervju med Sonia Elvstål

Sonia Elvstål miste sitt vänstra underben i en olycka och fokuserar på mål, motivation och drömmar, kopplat till hälsa i sitt pass ”Ett ben kortare men ett helt liv räknas”. Vi ställde några snabba frågor till Sonia inför Socionomdagarna 2017.

Varför ska man välja att lyssna på ditt pass?
Om man vill fylla på med inspiration, motivation och kicka igång med en extra dos av livsglädje så ska man lyssna till min föreläsning.

Mitt mål med föreläsningen är att inspirera till större närvaro i livet genom att dela med mig av mina erfarenheter, bjuda på glädje och insikter, varva humor och skratt med allvar och eftertanke – allt för att lämna efter mig en känsla av att livet ger oss så oändligt många möjligheter.

Utmaningen att ”lära mig gå igen” blev en väg in till att ta plats i mitt eget liv igen och att få en insikt i att sätta mål i livet för att ta mig framåt och detta blev vändningen till ett mycket bättre liv.

Idag är jag föreläsare, en bättre mamma, en bättre vän och en bättre version av mig själv

Med en livsglädje som smittar tar jag med sig åhörarna på en resa genom en olycka, ett ben kortare och till ett bättre liv.

Vad vill du att deltagarna tar med sig hem från din föreläsning?
Livsglädje! Konsten att se alla möjligheter som vi har i livet, oavsett om det är en dörr som gläntar så vill jag inspirera till att ”slänga upp den” och satsa. Att leva idag. Att våga leva idag!

Sonia Elvstål föreläser på pass 9E under Socionomdagarna.