21 oktober, 2009 admin

Programmet är färdigt!

Programmet för Socionomdagarna 2010 är färdigt! På dag 1 talar bland annat Maria Larsson, äldre- och folkhälsominister, Göran Rosenberg, författare och journalist, Ulf Kristersson, socialborgarråd i Stockholms Stad med flera.

Den andra dagen bjuder på inte mindre än 30 olika seminarier som du väljer fritt mellan! Du kan bland annat välja föreläsningar med Lisbeth Pipping, Jonas Reinholdsson, Gerhard Larsson, Karin Trulsson och Elisabet Näsman.

Utöver detta finns det även en separat bokningsbar fördjupningsdag den 15 april: Att leda utvecklings- och förbättringsarbete inom socialt arbete.

Läs hela programmet på: www.socionomdagarna.se/program
Lista över talarna hittar du på: www.socionomdagarna.se/talare

, , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *